Vysoký roštěnec s kostí Rib Eye🍖 Nebojte se velkých kusů masa vůůůbec😉stačí 🌡️teploměr a velký zelený vejce BigGreenEgg. Teploměr pěkně napíchnes ke kosti a teplota ti ukáže. Ideálka 58-60 stupňů u kosti😉a nejdřív zatáhnout na rozpáleném grilu😋

Ultimátní grilování #1

Kde nas uvidite

  • Most – 1. června 2024
  • Litoměřice – 8. června 2024
  • Příbram – 15. června 2024
  • Domažlice – 22. června 2024
  • Mariánské Lázně – 29. června 2024
  • Chlum u Třeboně – 13. červenec 2024
  • Chrudim – 27. července 2024
  • Hradec Králové – 10. srpna 2024
  • Havířov – 24. srpna 2024
  • Znojmo – 7. září 2024
  • Brno – 14. září 2024
  • Praha – 21. září 2024

#FOODMANIAC

FOODMANIAC je průvodce světem gastronomie, kde jídlo je tím, co nás spojuje. Připojte se k naší komunitě a objevujte nové chutě a zážitky každý den. Ambasador projektu je Honza Albrecht – aktuální vítěz soutěže MasterChef Česko 2023.

Ultimátní grilování #1

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek